Tent huren in Arnhem

Wilt u een tent huren in Arnhem of omstreken? Dan zijn wij een perfecte partner voor u. Onze tenten staan op verschillende plekken door de hele gemeente Arnhem op evenementen.

Wij bouwen tenten voor evenementen in Arnhem of in de buurt van Arnhem. Veel van deze evenementen zijn evenementen in de stad of vlak daar buiten en dat creëert een lastige maar geweldige kans om een mooi evenement neer te zetten.

Een festival of andere feest gelegenheden in Arnhem kunnen niet plaats vinden zonder een tent. Samen met de opdrachtgevers van evenementen bespreken we hun wensen door en stemmen we af wat er gaat gebeuren. In de gemeente Arnhem bruist het van de horeca en feest gelegenheden en worden jaarlijks veel evenementen georganiseerd. Aan ons de taak deze evenementen te voorzien van een tent.

Bijna elke afmeting is passend voor deze evenementen. Vaak vallen de Feesttenten/ aluhal of ”Magnifique” in de smaak voor festivals of evenementen in de stad. Mocht je als bedrijf in de gemeente Arnhem op zoek zijn naar een opslag of doorwerk tent behoort dit ook tot de mogelijkheden. – Doorwerk- en opslagtenten

Wilt u een tent huren in Arnhem en omstreken? Wij kunnen u voorzien van een tent voor uw evenement. Bel ons of kom geheel vrijblijvend langs voor een gesprek zodat we uw wensen kunnen bespreken. Voor verdere informatie zie het kopje Contact 

 

 

Tenten

Wij zijn aangesloten bij branchevereniging TVD.