Tent huren Gelderland

Bent u op zoek naar een tent om te huren voor uw evenement in Gelderland? Dan zit u hier goed. Visser Tentenverhuur B.V. is inmiddels geruime tijd gevestigd aan de Duitse grens in Babberich, Gelderland. We hebben bijna 70 jaar aan ervaring in het bouwen van tenten voor evenementen in de gehele provincie Gelderland. Met name in de regio Achterhoek hebben we veel opdrachtgevers waar we een tent voor mogen bouwen. We helpen u graag te kunnen voorzien van een tent wie bij uw evenement of bedrijf past.

Een tent huren in Gelderland voor uw evenement is zeer aan te raden bij ons. We beschikken over verschillende type tenten. Denk hierbij aan een Feesttenten/ aluhal of wellicht onze nieuwste innovatie ”Magnifique”. Deze tenten zijn met name geschikt voor een evenement zoals bijvoorbeeld een dorpsfeest of festival. Zoekt u een tijdelijke opslagruimte voor uw bedrijf in Gelderland? Dan is een opslag of doorwerktent een goede optie. Meer informatie daarover vindt u hier –  Doorwerk- en opslagtenten

De tenten zijn in verschillende afmetingen te huur. De omvang van de tent wordt afgestemd op uw wensen. We streven met een gemotiveerde groep mensen naar perfectie in elke constructie. Mocht u een dorpsfeest, festival of bedrijfsfeest organiseren, dan leveren wij een perfecte tent bij u op locatie. 

We bekijken graag samen met u welk type tent het beste past bij uw evenement als u op zoek bent naar een tent in de provincie Gelderland. 

 

In deze regio’s staan wij regelmatig:

In de onderstaande Gelderse regio’s zijn we vaak te vinden. Voor meer specifieke informatie kunt u klikken op uw plaats of gemeente.

Meer informatie? Neem Contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan zodat we aan uw wensen kunnen voldoen.