Tent huren in Apeldoorn

Wilt u een tent huren in Apeldoorn of omstreken? Dan zijn wij een perfecte partner voor u. Onze tenten staan op verschillende plekken door de gemeente Apeldoorn op evenementen.

Wij bouwen tenten voor evenementen in Apeldoorn, Loenen, Klarenbeek en Wilp. Veel van deze evenementen zijn kermissen of dorpsfeesten. In de stad Apeldoorn worden genoeg evenementen gegeven op jaarbasis. Het creëert een lastige maar leuke uitdaging om een tent te bouwen op drukke plaatsen.

Een festival of andere feest gelegenheden in Apeldoorn kunnen niet plaats vinden zonder een tent. Samen met de opdrachtgevers van evenementen bespreken we hun wensen en stemmen we af wat er gaat gebeuren. In de gemeente Apeldoorn bruist het van de horeca en feest gelegenheden en worden jaarlijks veel evenementen georganiseerd. Aan ons de taak deze evenementen te voorzien van een tent.

Bijna elke afmeting is passend voor deze evenementen. Vaak vallen de Feesttenten/ aluhal of ”Magnifique” in de smaak voor festivals of evenementen in de stad. Mocht je als bedrijf in de gemeente Apeldoorn op zoek zijn naar een opslag of doorwerk tent behoort dit ook tot de mogelijkheden. – Doorwerk- en opslagtenten

Wilt u een tent huren in Apeldoorn en omstreken? Wij kunnen u voorzien van een tent voor uw evenement. Bel ons of kom geheel vrijblijvend langs voor een gesprek zodat we uw wensen kunnen bespreken. Voor verdere informatie zie het kopje Contact 

 

Tenten

Wij zijn aangesloten bij branchevereniging TVD.