Tent huren in Doetinchem

Wilt u een tent huren in Doetinchem of omstreken? Dan zijn wij een perfecte partner voor u. Onze tenten staan op verschillende plekken door de hele gemeente Doetinchem op evenementen.

Wij bouwen tenten voor evenementen in Doetinchem, Gaanderen, Wehl en Nieuw-Wehl. Veel van deze evenementen zijn evenementen zijn kermissen of dorpsfeesten en worden jaarlijks georganiseerd. Door een jarenlange nauwe en goede samenwerking weten opdrachtgevers van deze evenementen ons altijd weer te vinden.

Doetinchem ligt natuurlijk dichtbij. Ons bedrijfspand, gelegen aan de op en afrit van de A12 vlak voor de grensovergang naar Duitsland, zorgt ervoor dat in de regio veel opdrachtgevers ons weten te bereiken.

Kermissen of dorpsfeesten kunnen niet bijna niet plaats vinden zonder een tent. Samen met de opdrachtgevers van evenementen bespreken we hun wensen en stemmen we af wat er gaat gebeuren. In de gemeente Doetinchem bruist het van de horeca en feest gelegenheden en worden jaarlijks veel evenementen georganiseerd. Aan ons de taak deze evenementen te voorzien van een tent.

Bijna elke afmeting is passend voor deze evenementen. Vaak vallen de Feesttenten/ aluhal of ”Magnifique” in de smaak voor kermissen en dorpsfeesten. Mocht je als bedrijf in de gemeente Doetinchem op zoek zijn naar een opslag of doorwerk tent behoort dit ook tot de mogelijkheden. – Doorwerk- en opslagtenten

Wilt u een tent huren in Doetinchem en omstreken? Wij kunnen u voorzien van een tent voor uw evenement. Bel ons of kom geheel vrijblijvend langs voor een gesprek zodat we uw wensen kunnen bespreken. Voor verdere informatie zie het kopje Contact 

 

Tenten

Wij zijn aangesloten bij branchevereniging TVD.