Tent huren in Lingewaard

Wilt u een tent huren in Lingewaard of omstreken? Dan zijn wij een perfecte partner voor u. Onze tenten staan op verschillende plekken door de hele gemeente Lingewaard op evenementen.

Wij bouwen tenten voor evenementen in de plaatsen Huissen en Bemmel. Beide evenementen hebben we een goede en fijne samenwerking mee.

Een kermis of andere feest gelegenheid kan niet zonder een tent. Samen met de opdrachtgevers van evenementen bespreken we hun wensen door en stemmen we jaarlijks af wat er gaat gebeuren.  In de gemeente Lingewaard staan onze tenten in Huissen en Bemmel en deze plaatsen hebben hun eigen unieke feest. Al gaat het om de plaatselijke kermis of de dorpsfeesten. Wij zorgen ervoor dat er een tent komt te staan op aanvraag van de opdrachtgever.

Bijna elke afmeting is passend voor deze evenementen. Vaak vallen de Feesttenten/ aluhal of ”Magnifique” in de smaak voor kermissen en dorpsfeesten. Mocht je als bedrijf in de gemeente Lingewaard op zoek zijn naar een opslag of doorwerk tent behoort dit ook tot de mogelijkheden. – Doorwerk- en opslagtenten

Wilt u een tent huren in Lingewaard en omstreken? Wij kunnen u voorzien van een tent voor uw evenement. Bel ons of kom geheel vrijblijvend langs voor een gesprek zodat we uw wensen kunnen bespreken. Voor verdere informatie zie het kopje Contact 

 

 

Tenten

Wij zijn aangesloten bij branchevereniging TVD.