Tent huren in Oude IJsselstreek

Wilt u een tent huren in Oude IJsselstreek of omstreken? Dan zijn wij een perfecte partner voor u. Onze tenten staan op verschillende plekken door de hele gemeente Oude IJsselstreek op evenementen.

Wij bouwen tenten voor evenementen in de plaatsen Terborg, Silvolde, Gendringen, Ulft, Etten en Netterden. Veel van deze evenementen zijn al jarenlange klanten en daarmee hebben we een nauwe band en samenwerking. 

Een kermis of andere feest gelegenheid kan niet zonder een tent. Samen met de opdrachtgevers van evenementen bespreken we hun wensen en stemmen we jaarlijks af wat er gaat gebeuren.  In de gemeente Oude IJsselstreek zijn er veel plaatsen waar onze tenten staan en iedere plaats heeft zijn eigen unieke feest. Al gaat het om de plaatselijke kermis of de dorpsfeesten. Wij zorgen ervoor dat er een tent komt te staan op aanvraag van de opdrachtgever.

Bijna elke afmeting is passend voor deze evenementen. Vaak vallen de Feesttenten/ aluhal of ”Magnifique” in de smaak voor kermissen en dorpsfeesten. Mocht je als bedrijf in de gemeente Oude IJsselstreek op zoek zijn naar een opslag of doorwerk tent behoort dit ook tot de mogelijkheden. – Doorwerk- en opslagtenten

Wilt u een tent huren in Oude IJsselstreek en omstreken? Wij kunnen u voorzien van een tent voor uw evenement. Bel ons of kom geheel vrijblijvend langs voor een gesprek zodat we uw wensen kunnen bespreken. Voor verdere informatie zie het kopje Contact 

 

 

Tenten

Wij zijn aangesloten bij branchevereniging TVD.