Tent huren in Zevenaar

Wilt u een tent huren in Zevenaar of omstreken? Dan zijn wij een perfecte partner voor u. Onze tenten staan op verschillende plekken door de hele gemeente Zevenaar op evenementen.

Wij bouwen tenten voor evenementen in de plaatsen Zevenaar, Lobith, Babberich, Tolkamer, Giesbeek, Lathum, Angerlo, Herwen en Oud-Zevenaar. Veel van deze evenementen zijn al jarenlange klanten en daarmee hebben we een nauwe samenwerking. 

Een kermis of andere feest gelegenheid kan niet zonder een tent. Samen met de opdrachtgevers van evenementen bespreken we hun wensen door en stemmen we jaarlijks af wat er gaat gebeuren.  In de gemeente Zevenaar bruist het van het verenigingsleven en worden jaarlijks veel evenementen georganiseerd. Aan ons de taak deze evenementen te voorzien van een tent.

Bijna elke afmeting is passend voor deze evenementen. Vaak vallen de Feesttenten/ aluhal of ”Magnifique” in de smaak voor kermissen en dorpsfeesten. Mocht je als bedrijf in de gemeente Zevenaar op zoek zijn naar een opslag of doorwerk tent behoort dit ook tot de mogelijkheden. – Doorwerk- en opslagtenten

Wilt u een tent huren in Zevenaar en omstreken? Wij kunnen u voorzien van een tent voor uw evenement. Bel ons of kom geheel vrijblijvend langs voor een gesprek zodat we uw wensen kunnen bespreken. Voor verdere informatie zie het kopje Contact 

 

 

Tenten

Wij zijn aangesloten bij branchevereniging TVD.