Feesttenten/ aluhal

Feesttenten zijn te gebruiken voor allerlei soorten feesten, denk maar aan de traditionele kermissen en schuttersfeesten, oranje/ dorpsfeesten. De tenten zijn standaard voorzien van, zwaar last vloeren, houten wanden, licht of niet licht doorlatende zeilen, verlichting, noodverlichting, stroom verdeelkast en garderobe haken. Optioneel is dit uit te breiden met raamzeilen, olijfgroene dak zeilen en met houtgedecoreerde wandpanelen met glas in lood, glaspanelen en een glazen entree deur.

Voor onze tenten hebben we ons eigen meubilair tot eventuele beschikking. Het gaat dan om tafels en banken, bartafels en podiumelementen op 0,40, 0,80 of 1,20 centimeter.

De afmetingen van de tenten zijn 5, 10, 15, 20, 25 meter breed. De tenten hebben een vrije overspanning. De lengte bestaat uit vakken van 5 meter.

De zijwand hoogte is standaard 2.40 meter en op aanvraag hebben we ook 3 meter zijwanden.

Al onze feesttenten zijn ook te leveren zonder vloer. In dit geval zal de tent verankerd moeten worden, hiervoor hebben we 2 mogelijkheden:

  • De tent wordt verankerd d.m.v. grond pennen, deze worden om de 5 meter minimaal 80 cm in de grond geslagen. Als dit niet mogelijk door bijvoorbeeld straatwerk of leidingen in de grond dan kunt u ook kiezen voor de tweede optie.
  • Beton verankering. Hierbij wordt de tent verankerd door beton ballast blokken. Dan hoeven er geen pennen gelagen te worden.

Deze tenten zijn te leveren met vaste wanden, zeilen wanden of geheel open.

 

Standaard zijn onze tenten voorzien van tentboeken. Hier is in begrepen de statische berekening volgens de euro code 13782 en alle certificaten die u nodig heeft om een vergunning aan te vragen.

Tenten

Wij zijn aangesloten bij branche vereniging TVD.

Terug naar tenten

Galerij

  • Aluhal
  • aluhal
  • Aluhal

Offerte aanvraag

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.