Magnifique!

De coronapandemie heeft voor ons bedrijf grote gevolgen gehad. Toch heeft de crisis ons ook veel positieve dingen gebracht. In een jaar waarin we geen tenten voor feesten, festivals en evenementen konden bouwen, hebben we onze vrije uren onder andere besteed aan de ontwikkeling van een nieuwe tent. Een moderne tent, passend bij deze tijd, waarin ook ventilatie heel belangrijk is.

De ‘Magnifique’ wijkt zowel in kleur als in vorm sterk af van onze traditionele witte feesttenten. De basis blijft een stevig gelegde vloer. De Alu-constructie is matzwart gecoat. De tent heeft een olijfkleurig dak zeil. De ‘Magnifique’ heeft ‘old grey’-gekleurde houten zijwanden die voorzien zijn van glas-in-loodramen.

Aan de voorkant hebben we een luifel gemaakt met rondingen, die worden gedragen door een truss constructie. De rondingen van het dak zeil lopen door in de zijkant van het terras. De opzet van de tent is open, waardoor het publiek buiten ook van het feest binnen kan genieten. Bij slecht weer kan het zeil aan de zijkanten eenvoudig worden dichtgemaakt en weer worden geopend.

De basistent is 20 meter breed, maar met het terras aan de zijkanten erbij, wordt deze 10 meter breder. De lengte, inclusief de luifel, is 45 meter. Die is echter steeds met 5 meter in te korten naar de gewenste lengte. De ‘Magnifique’ heeft een nokhoogte van 6,20 meter.

Onze nieuwe tent heeft een meer intieme en exclusieve uitstraling dan onze traditionele tenten.

Wilt u uw feest of evenement nog specialer maken dan het al is, dan is de ‘Magnifique’ zeer geschikt. Voor meer informatie over de mogelijkheden maken we graag een afspraak met u voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

 

Standaard zijn onze tenten voorzien van tentboeken. Hier is in begrepen de statische berekening volgens de euro code 13782 en alle certificaten die u nodig heeft om een vergunning aan te vragen.

Tenten

Wij zijn aangesloten bij branche vereniging TVD.

Terug naar tenten

Galerij

Offerte aanvraag

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.