Wie zijn wij

Visser Tentenverhuur is al 3 generaties een feit. Opgericht in 1955 door Willem Visser, in 1969 overgenomen door zoon Tonnie Visser en sinds 2003 is het bedrijf van kleinzoon Paul Visser. 

Met inmiddels ruim 69 jaar aan ervaring zijn wij een echt familiebedrijf dat weet wat klanten willen. Met een groep gemotiveerde mensen werken wij in korte lijnen om de wensen van de klanten mogelijk te maken. 

In de jaren is Visser Tentenverhuur gegroeid. Willem Visser is begonnen met het bouwen van een houten tent met als afmeting 11 x 25 meter. Tonnie Visser heeft de houten constructie tent vervangen voor aluminium constructies met zwaarlast vloerelementen en Paul Visser heeft dit verder ontwikkeld tot een professioneel tentenverhuurbedrijf. 

Visser Tentenverhuur heeft een eigen productie in het maken van tenten, vloerwasstraten en zeilenwasmachines. Deze reinigingstechnieken zijn ontworpen en gebouwd door Paul en inmiddels zijn er al diverse wasstraten en wasmachines verkocht aan andere bedrijven. De vloeren en zeilen worden op een milieu bewuste manier gewassen zonder toegevoegde reinigingsmiddelen. 

Bij ons in Babberich!

Visser Tentenverhuur is gevestigd aan de Transito 15 in Babberich. Gelegen aan de op en afrit van de A12 voor de grensovergang naar Duitsland hebben wij een unieke locatie waardoor vele opdrachtgevers ons weten te vinden. Tevens is het kantoor hier ook gevestigd waarbij de zus van Paul, Tina Visser, contact legt met klanten over heel Nederland. 

In 2013 hebben we onze opslagcapaciteit verdubbelt, we beschikken nu over 2800 vierkante meter opslaghal en 2500 vierkante meter buiten terrein. Uitbereiding was voor ons noodzakelijk om alle materialen waaronder vloeren, meubilair en verwarming units onder dak te houden. De hal werd bij de bouw voorzien van zonnepanelen. Zie hieronder een illustratie van hoe ons bedrijf te werk gaat!